OptiNet - logotip Naročite se na brezplačno svetovanje!

Izdelava, najem in vzdrževanje

spletnih trgovin


Vsak projekt je za nas nov izziv in ponosni smo, da se lahko vsaki stranki individualno posvetimo.

Povečajte prodajo na spletu!


Estetsko dovršene spletne trgovine, ki zagotavljajo uspešno prodajo!

Ne izgubljajte kupcev, ki iščejo vaše izdelke po spletu! Predstavite jih svetu z lastno spletno trgovino!

 

Zahtevajte ponudbo!

 

Prenova spletne trgovine

 

Imate spletno trgovino in ne prinaša dobička?


Skupaj z vami prenovimo vašo obstoječo spletno trgovino. Z atraktivno grafično podobo in vsebino najdemo tiste prednosti vaših izdelkov, ki bodo pritegnile vaše potencialne stranke, da opravijo nakup ravno v vaši spletni trgovini!

 

Vzdrževanje spletne trgovine

 

Imate spletno trgovino pa nimate časa za dodajanje svežih vsebin?


V sklopu vzdrževanja spletne trgovine vam zagotavljamo 24-urno podporo pri dodajanju ali spreminjanju spletnih vsebin in posodabljanju spletne trgovine.

 

Najem spletne trgovine

 

Spletna trgovina je lahko vaša že za 25eur na mesec


Če vam je začetni strošek izdelave spletne trgovine prevelik, lahko spletno trgovino tudi najamete. Spletni trgovino urejate sami, ali za to poskrbimo mi.

Popolno spletno doživetje na vseh napravah!


Vse naše strani uporabljajo "responsive design", kar pomeni, da se stran prilagodi napravi spletnega uporabnika in tako poskrbi za popolno spletno izkušnjo!

odzivni-design

Izdelave spletne trgovine se lotimo v več korakih

1
Zahteve in cilji naših raziskav
Vsaka dobra spletna trgovina se začne s tem, da nam poveste nekaj o svojem podjetju in izdelku, ki se bo prodajal preko spleta. Predvsem nas zanimajo ciljne stranke in lastnosti izdelkov. Na podlagi teh funkcionalnih potreb nato naredimo zasnovo spletne trgovine.
2
Prvi vtis je pomemben
Pri oblikovanju tesno sodelujemo z vami. Trgovina je postavljena tako, da čimbolj ponazarja obiskovalcem, kar jim želimo povedati. Prizadevamo si k nenehnim izboljšavam. Naše delo je v celoti dokončano šele, ko ste Vi zadovoljni.
3
Kjer se končno zgodi vsa čarovnija
S koordiniranjem in konfiguriranjem spletne trgovine po vaši meri poskrbimo, da naredimo končno obliko. Naš cilj projektov so Vam prilagojene uporabniške rešitve. Prepričani smo, da so najboljše rešitve tiste, ki so narejene po Vaših željah.
4
Ni nas sram priznati, da smo perfekcionisti
Vsako spletno trgovino večkrat testiramo, saj želimo obiskovalcem zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo ne glede na to s katere naprave dostopajo do Vaše spletne trgovine.
5
Končno je čas za objavo spletne trgovine
Naše največje zadovoljstvo je, ko lahko končno spletno trgovino tudi objavimo. Verjemite, da smo prav tako navdušeni kot naše stranke. Prizadevamo si, da je trgovina čimprej objavljena in izpolnjuje vsa vaša pričakovanja.

Spletna stran je objavljena, kaj pa sedaj?


Spletna stran naj bo še tako lepa in moderna, če ne prinaša obiska, ne služi svojemu namenu! Z optimizacijo spletnega mesta dosežemo, da se spletna stran vedno pojavi med prvimi zadetki iskalnih rezultatov in tako ustvari tok novih obiskovalcev oz. potencialnih strank.

 

Naročite se na brezplačno svetovanje
SEO optimizacija
 

Vam primanjkuje časa in idej za pojavljanje na facebooku, twiterju,..?


Skupaj z vami poskrbimo za vedno ažurno vsebino na vseh družbenih omrežjih in vseh akcijah in novostih, ki jih ustvarjate v okviru vaše organizacije.

 

Naročite se na brezplačno svetovanje

Imate dodatna vprašanja glede naših storitev?

Pokličite nas 059 95 20 82 ali Nam pišite!