OptiNet - logotip Naročite se na brezplačno svetovanje!

Izdelava, najem in vzdrževanje

spletnih strani


Vsak projekt je za nas nov izziv in ponosni smo, da se lahko vsaki stranki individualno posvetimo.

Vas ni na spletu? Za marsikoga ne obstajate!


Spletna predstavitev je danes nuja, saj si kar 78% potencialnih strank v fazi odločanja najprej ogleda vašo spletno stran.

Ne izgubljajte kupcev, ki iščejo vašo ponudbo po spletu! Bodite na spletu, predstavite se svetu

 

Zahtevajte ponudbo!

 

Prenova spletne strani

 

Imate spletno stran pa bi jo radi prenovili in osvežili?


Skupaj z vami prenovimo vašo obstoječo spletno stran. Z atraktivno grafično podobo in vsebino najdemo tiste prednosti vaših izdelkov ali storitev, ki bodo pritegnile vaše potencialne stranke, da kontaktirajo prav vaše podjetje!

 

Vzdrževanje spletne strani

 

Se na vaši spletni strani pojavljajo zastareli podatki?


V sklopu vzdrževanja spletnih strani vam zagotavljamo 24-urno podporo pri dodajanju ali spreminjanju spletnih vsebin in posodabljanju spletnega portala.

 

Najem spletne strani

 

Spletna stran je lahko vaša že za 9eur na mesec


Če vam je začetni strošek izdelave spletne strani prevelik, lahko spletno stran tudi najamete. Spletni portal urejate sami, ali za to poskrbimo mi.

Popolno spletno doživetje na vseh napravah!


Vse naše strani uporabljajo "responsive design", kar pomeni, da se stran prilagodi napravi spletnega uporabnika in tako poskrbi za popolno spletno izkušnjo!

odzivni-design

Izdelave spletne strani se lotimo v več korakih

1
Zahteve in cilji naših raziskav
Vsaka dobra spletna stran se začne s tem, da nam poveste nekaj o svojem podjetju, izdelku ali storitvi. Predvsem nas zanimajo ciljne stranke in namen izdelave spletne strani. Na podlagi teh funkcionalnih potreb nato naredimo zasnovo strani.
2
Prvi vtis je pomemben
Pri oblikovanju tesno sodelujemo z vami. Stran je postavljena tako, da čimbolj ponazarja obiskovalcem, kar jim želimo povedati. Prizadevamo si k nenehnim izboljšavam. Naše delo je v celoti dokončano šele, ko ste Vi zadovoljni.
3
Kjer se končno zgodi vsa čarovnija
S koordiniranjem in konfiguriranjem spletne strani po vaši meri poskrbimo, da naredimo končno obliko. Naš cilj projektov so Vam prilagojene uporabniške rešitve. Prepričani smo, da so najboljše rešitve tiste, ki so narejene po Vaših željah.
4
Ni nas sram priznati, da smo perfekcionisti
Vsako spletno stran večkrat testiramo, saj želimo obiskovalcem zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo ne glede na to s katere naprave dostopajo do Vaše spletne strani.
5
Končno je čas za objavo spletne strani
Naše največje zadovoljstvo je, ko lahko končno spletno stran tudi objavimo. Verjemite, da smo prav tako navdušeni kot naše stranke. Prizadevamo si, da je stran čimprej objavljena in izpolnjuje vsa vaša pričakovanja.

Spletna stran je objavljena, kaj pa sedaj?


Spletna stran naj bo še tako lepa in moderna, če ne prinaša obiska, ne služi svojemu namenu! Z optimizacijo spletnega mesta dosežemo, da se spletna stran vedno pojavi med prvimi zadetki iskalnih rezultatov in tako ustvari tok novih obiskovalcev oz. potencialnih strank.

 

Naročite se na brezplačno svetovanje
SEO optimizacija
 

Vam primanjkuje časa in idej za pojavljanje na facebooku, twiterju,..?


Skupaj z vami poskrbimo za vedno ažurno vsebino na vseh družbenih omrežjih in vseh akcijah in novostih, ki jih ustvarjate v okviru vaše organizacije.

 

Naročite se na brezplačno svetovanje

Imate dodatna vprašanja glede naših storitev?

Pokličite nas 059 95 20 82 ali Nam pišite!